Verbeter uw bedrijfsprocessen

Een krachtig middel

Ontdek de kracht van procesautomatisering door middel van software op maat! Onze unieke oplossingen zijn specifiek ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat u tijd en middelen bespaart en uw prestaties kunt verbeteren. Van het verminderen van handmatige fouten tot het verbeteren van uw reactietijd en het verhogen van uw productiviteit, onze software op maat biedt veel voordelen voor uw bedrijf. Neem contact op met ons team en ontdek hoe procesautomatisering uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Bekijk hieronder met welke oplossingen anderen u voor gingen.
proces automatisering

Blond Amsterdam PIM

Innovatief PIM-systeem Ontwikkeling voor Blond Amsterdam

De digtitale transformatie van Blond Amsterdam

  1. In het bruisende hart van de dynamische markt waar Blond Amsterdam opereert, is het essentieel om met een robuust en efficiënt PIM-systeem te werken. Het is niet zomaar een tool; het is de ruggengraat van uw digitale ecosysteem, waar alle productinformatie centraal en harmonieus samenkomt.
proces automatisering

DTM Planningstool

Een interne planningstool, die ervoor zorgt dat opdrachten makkelijk gepland kunnen worden

Het systeem op maat dat veel werk uit handen neemt voor DTM

Dynamic Traffic Managment verwerkt grote opdrachten met betrekking tot het in goede banen leiden van verkeerssituaties van bijvoorbeeld festivals. Hierbij moet veel materiaal geregeld worden en personeel ingepland worden om alles soepel te laten verlopen. Van een omslachtig en verouderd systeem wilde Dynamic Traffic Management de overstap maken naar een snelle, slimme en doeltreffende planningstool op maat. Coddin heeft een systeem gebouwd dat naadloos aansluit op de wensen van DTM. Door het toepassen van een knap staaltje techniek, is er veel werk uit handen genomen van Dynamic Traffic Management.
proces automatisering

WIMM

DataDossier

Portaal

Educatieve Administratie gemakkelijk gemaakt

Beheer van opleidingen, trajecten en studenten. Alles in 1 makkelijk portaal

WIMM is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van personeel in het MKB. Coddin heeft een speciaal portaal ontwikkeld waardoor WIMM opleidingen en deelnemers gemakkelijk kan beheren. Om WIMM te helpen hebben zij ook de mogelijkheid gegeven om hun eigen datasets te beheren met behoud van de volledige controle.
proces automatisering

Koskamp Middleware

Optimalisatie van Leveringsprocessen bij Koskamp

Implementatie van Geavanceerde, Op Maat Gemaakte Middleware

Coddin heeft voor Koskamp, een prominente leverancier van auto-onderdelen, een op maat gemaakte middleware ontwikkeld om de communicatie tussen diverse unieke systemen te stroomlijnen. Deze innovatie resulteert in verbeterde flexibiliteit en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, waardoor Koskamp zijn belofte van 90-minuten leveringen kan waarmaken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en efficiëntie.
proces automatisering

Krabbe CRM

Digitalisering van offline processen

Op maat gemaakt CRM & Online orderbon

Coddin heeft voor Krabbe Stoffering, een gerenommeerd stoffeerbedrijf, een op maat gemaakt Customer Relationship Management (CRM) systeem ontwikkeld. Dit systeem omvat een digitale orderbon en een webapplicatie voor buitendienstmedewerkers, wat heeft geleid tot geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en verbeterde communicatie tussen medewerkers. Door de implementatie van dit snelle, gebruiksvriendelijke en device friendly CRM systeem kan Krabbe Stoffering efficiënter en nauwkeuriger werken, waardoor het bedrijf kan blijven groeien en ontwikkelen.
proces automatisering

Pakket Trackingportaal

Revolutionair Tracking Portaal voor Pakketbezorging

1 portaal voor alle pakketten over verschillende verzenddiensten. Allemaal verzorgt door De Vos Diensten

Bij Coddin zijn we er trots op dat we samen met De Vos Diensten een innovatief tracking portaal voor pakketbezorging hebben gerealiseerd. Dit project heeft geleid tot een verbeterde gebruikerservaring en efficiëntere processen voor zowel klanten als medewerkers van De Vos Diensten. Dankzij het nieuwe portaal kunnen klanten eenvoudig zendingen aanmelden en volgen, terwijl het bedrijf profiteert van gestroomlijnde workflows.

Ook winst behalen met de juiste digitale processen?

We komen graag met je in contact om te brainstormen over de mogelijke oplossingen om processen te verbeteren en/of te versnellen binnen jouw bedrijf.