WIMM administratie software

WIMM

WIMM is een bedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen van personeel in het MKB. Zij bieden opleidingen aan voor alle lagen van bedrijfsvoering, waardoor bedrijven in staat zijn om hun kennis en vaardigheden uit te breiden en hun vermogen om te groeien te verhogen.

WIMM_mockup.webp

Administratie gemakkelijk gemaakt

Geen generieke oplossing maar speciaal op maat ontwikkeld

Om WIMM te helpen heeft Coddin een speciaal portaal ontwikkeld waarin zij niet meer handmatig al hun deelnemers en kandidaten hoeven te beheren. In het portaal is het gemakkelijk om bedrijven, deelnemers en kandidaten toe te voegen en elkaar toe te kennen. Per persoon is het traject te volgen en kan er goed de voortgang bijgehouden worden. Deze oplossing biedt WIMM meer controle en inzicht, waardoor ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is.

IMG_3820BarbaraTrienen_SfeerWIMM_sept2021-768x512.jpg

Opleidingen en lichtingen beheren

Herbruik opleiding templates, verstuur gemakkelijk berichten naar lichtingen en behoud het overzicht

Coddin heeft een portaal voor WIMM ontwikkeld waarmee WIMM opleidingen gemakkelijk kan beheren. Ze kunnen opleiding templates maken en taken hierin aanmaken. Op deze manier kunnen ze per lichting het traject volgen van alle studenten en mails versturen naar iedereen die betrokken zijn bij de opleiding.

Zelf de touwtjes in handen

Om WIMM de mogelijkheid te geven om hun software toekomstbestendig te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat ze hun eigen datasets kunnen beheren. Ze kunnen nieuwe opleidingen en studierichtingen toevoegen, regio’s bewerken naar hun voorkeuren en nog veel meer. Dit alles met behoud van de volledige controle, verborgen voor system administrators zodat alle betrokkenen zich kunnen focussen op hun taken.