Een gepersonaliseerde video van Party Piet Pablo

Party Piet Pablo

Video voor jou

Bekend van de nummers “zwarte pieten stijl”, “ Sinterklaasmove”

en uiteraard de Grote Sint show, lanceerde 2 jaar geleden www.videovanpablo.nl

Coddin heeft hiervoor de ontwikkeling mogen doen en heeft met dit project een stuk slimme techniek gemaakt.

pablo.jpg

Een manier om alle kinderen blij te maken

Met een persoonlijke boodschap online

Party Piet Pablo wil graag elk kind een persoonlijke boodschap geven, maar er zijn heel veel kinderen en er is maar 1 Party Piet Pablo.

Gelukkig kwam Onder Andere Producties met een creatieve oplossing om dit toch te kunnen realiseren door middel van slimme software.

Coddin heeft deze interessante en gave tool voor hen ontwikkeld.

c870x524.jpg

Met behulp van slimme techniek mogelijk gemaakt

Video's genereren op rap tempo

Door positieve ervaringen met Coddin (in het verleden hebben we ook een andere, complexe, maar zeer gave tool gebouwd voor Onder Andere Producties), vroeg de klant ons een ‘persoonlijke video generator’ voor ze te ontwikkelen.

Na veel breinbrekers binnen Coddin en ook samen met de klant, hebben we stabiele software ontwikkeld, die deze wens van de klant heeft beantwoord.

Een Laravel backend zorgt voor het configureren van de samenstelling in het e-commerce gedeelte. Hoe dit werkt? Je vult via een formulier op de website de antwoorden op de vragen in, zoals je naam en leeftijd. Ook is het mogelijk om een foto te uploaden voor in het Sinterklaasboek. In de backend koppelen we dan deze antwoorden aan de bijbehorende videofragmenten en door middel van de Go-lang video slicing tool (op basis van FFMPEG) renderen we vervolgens de video. Deze video wordt voor de ouders via een link beschikbaar gemaakt.

De uitdagingen hierbij waren het vlekkeloos af laten spelen van de video, de externe download mogelijkheid hiervan, de daarbij behorende downloadsnelheid optimaal weten te houden en de opslag van de vele video’s. 

Coddin did it!

download (1).jpg

Bugvrije snelle software

Stabiel, snel en doeltreffend

Het resultaat mag er wezen! Inmiddels zijn er al veel video’s gegenereerd en vele kinderen blij gemaakt met een persoonlijk bericht.

Wat een gaaf resultaat. De software draait na 2,5 jaar intensief gebruik nog altijd stabiel. Er zijn geen bugs geweest en er is zelfs geen update nodig geweest! 

In vrij korte tijd, met slechts een doorlooptijd van 3 maanden, hebben we een stabiele en kwalitatief hoogwaardige tool neergezet. Dit door gebruik te maken van technieken die voor ons ook nieuw waren.

Hier haalt Coddin met recht enorme voldoening uit en zijn we mega trots op!

Video party Piet Pablo