Configureerbare kattenbrokjes voor jouw kat op maat thuis geleverd.

Een handige oplossing voor kattenvoer

Middels techniek voldoen aan de behoefte van iedere kat!

Elke week of maand komt het terug, kattenvoer kopen voor je lieve huisdier. Sommige katten hebben een bepaald dieet wegens medische redenen en andere in verband met bijvoorbeeld leeftijd. Elke kat heeft daarnaast ook nog eens eigen voorkeuren qua voer. Ohja... Laten we het hoognodige kattengrind niet vergeten.

Hoe handig zou het zijn als dit volledig afgestemd is op jouw kat en de gepersonaliseerde bestellingen gewoon maandelijks bij je thuis bezorgd worden. Dan hoef je er niet meer over na te denken en heeft jouw kat altijd eten en een schone bak. Precies in die behoefte voorziet de super handige configurator van Tommie the Cat!

3a04c654-47cd-47ed-8a3c-bc2ae8bbb680-1024x768.webp

Blije katten zorgen voor blije baasjes

Gemakkelijk gemaakt voor de verzorgers

Coddin is ingeschakeld om de configurator te bouwen. Tommie the Cat had zelf al wireframes en een design. Handig, dan kunnen we meteen de techniek in duiken. Mochten ze dit nog niet hebben gehad dan hadden we dit samen met Tommie the Cat kunnen opzetten, alvorens we gingen ontwikkelen.

Maar in dit geval konden we meteen developpen. De configurator op zich, is het doorlopen van wat vragen en meerdere stappen, om zo tot een ideale samenstelling voor jouw kat te komen. De moeilijkheid zat in het toepassen van diverse kortingen, waar het ging om een samenstelling die de klant heeft gekozen. Ieder pakket heeft zijn eigen kortingsregels en de bijbehorende berekeningen moesten aan de achterkant kloppen. Na wat kleine hersenkrakers, is dit ons met succes gelukt.

Achter de configurator schuilt een abonnement en orderbeheersysteem voor Tommie the Cat zelf. Daar kunnen zij alles overzichtelijk en gemakkelijk bijhouden. Omdat de producten op abonnementsbasis beschikbaar zijn, is er ook een mijn account omgeving voor de klant gemaakt. Daar kan de klant zien welke bestellingen zij krijgen en eventueel de wensen wijzigen. 

Screenshot 2022-09-23 at 14.13.10-1.png

Implementatie in Bol.com

Code stelt automatisch korting in

Voor de katteneigenaren is het een leuke en makkelijke configurator, die op basis van een paar simpele vragen, het beste pakket voor jouw kat samenstelt. De korting die van toepassing is, wordt automatisch berekend en verwerkt.

Voor de klant is het mogelijk om op een makkelijke manier de voorkeuren te beheren en het overzicht te kunnen behouden in het account. Daarna zijn we aan de slag zijn gegaan met een Bol.com koppeling voor de klant, om een groter bereik te kunnen creëren.

Ga naar Tommie the Cat