Tickets kopen, en weten waar je gaat zitten!

Complete reserveringstool

Voor Onder Andere Producties hebben we een theaterreserveringsoplossing ontworpen. Hierin zit het creëren van theaterzalen, het indelen van verschillende rijen en het real-time reserveren van stoelen via de plattegrond. Bovendien bieden we verkoopmogelijkheden van merchandise en een mobiele scan-app om tickets aan de deur te bevestigen. Het is een geheel pakket dat ook door andere productiebedrijven en theaters gebruikt kan worden voor het beheer van hun voorstellingen.

Bouw je eigen plattegrond, rechtstreeks in het portaal

The Theatre Builder is een gebruiksvriendelijk tool voor het ontwerpen van theaterzaal plattegronden. Met deze software kan Onder Andere Producties eenvoudig een virtuele representatie van theaters creëren, inclusief zitplaatsen, gangpaden en andere belangrijke aspecten van de zaal. De Theatre Builder maakt het dus om een theaterzaal efficiënt te beheren, waardoor de gasten een onvergetelijke theaterervaring kunnen beleven.

Screenshot 2023-02-01 at 09-59-11 oatickets.png

Geweldige gebruikersvriendelijkheid op de voorkant, en nooit dubbele reserveringen

Met de theater reserveringstool kun je in real-time zien welke stoelen nog beschikbaar zijn voor een bepaalde voorstelling. Dit biedt een super handige manier om snel en eenvoudig de best beschikbare zitplaatsen te selecteren. Het maakt einde aan het gedoe van het doorspitten van ingewikkelde plattegronden, stoelen die net voor je neus zijn weggekaapt en verhoogt de klanttevredenheid door de snelle en efficiënte reserveringservaring. Daarnaast kun je ook gemakkelijk zien hoe de zaal eruit ziet, waardoor je een nog beter beeld hebt van je uitzicht tijdens de voorstelling.

scanapp_demo copy.webp

Scan app aan de kassa

Met de Scan App is het eenvoudig om tickets bij de ingang te controleren. De app bevat handige functies, zoals live verbinding met de database voor dubbelcontrole, verwerping van ongeldige codes, directe audio- en visuele feedback, en offline gebruik voor scannen zonder internetverbinding. Zodra er weer verbinding is, worden de gegevens gesynchroniseerd met het systeem.

p-383-kt8649-kt-a-l copy.webp

Reseller portaal

Als grote vervolgstap kunnen andere productie- en theaterbedrijven hun eigen tickets verkopen via ons platform. Dankzij de geïntegreerde theaterindeling en de mogelijkheid om eigen branding toe te passen, krijgt elk bedrijf zijn eigen unieke look-and-feel. En alles is gemakkelijk te regelen via één centraal systeem met alle functionaliteiten van het oorspronkelijke systeem.