Wij maken software op maat

Zie hieronder onze meest recente cases

Wat is software op maat?

Voor de onderstaande klanten hebben we met veel plezier software op maat mogen maken. Lees per case wat we hebben gemaakt en welke technieken we hiervoor hebben gebruikt. Ons werk is zeer divers en we vertellen je graag meer over wat we kunnen. Eigenlijk is de sky the limit en zijn de mogelijkheden eindeloos! productconfiguratoren die helemaal aansluiten op jouw wensen.
Software op maat

Covidportaal

3 miljoen mensen in de samenleving zijn geholpen ten tijde van Corona

Koppelingen waar de betreffende partijen met elkaar kunnen “praten”

“De dienstverlening van Coddin heeft het mogelijk gemaakt om grootschalig te kunnen testen op Corona. Coddin heeft een snelle leercurve, is ontzettend flexibel en meedenkend met de klant. Ze hebben in deze crisis 24/7 service verleend. Samenwerken met Coddin is als het samenkomen van aarde en water. Er groeit iets moois uit!” Virgill Ford – Health Check Center & U-Diagnostics
Software op maat

ticketshop

Ticketshop; de tool om al je reserveringen goed op orde te krijgen

Een complete en gebruikersvriendelijke oplossing voor theater- en productiebedrijven

Voor Onder Andere Producties hebben we een tool ontwikkeld voor het beheren van tickets met onze krachtige oplossing: Ticketshop. Dit complete platform is speciaal ontworpen voor theater- en productiebedrijven en biedt alles wat nodig is om tickets soepel te beheren, van het creëren van een plattegrond tot reserveringen, betalingen en scannen aan de deur. Met Ticketshop wordt het beheren van tickets een fluitje van een cent, en het platform is ook geschikt voor andere bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing.
software op maat

Klantportaal op maat

Coney Minds; een op maat gemaakt klantportaal

Analytische informatie direct inzichtelijk voor de klant

Coney Minds, een vooraanstaand data-analyse en -consulting bedrijf, heeft samen met Coddin een op maat gemaakt klantportaal ontwikkeld om hun klanten een naadloze en veilige ervaring te bieden bij het verkrijgen van toegang tot waardevolle inzichten en rapportages. Het klantportaal is gekoppeld met de bestaande Tableau-omgeving van Coney Minds en bevat een rollen- en rechten systeem, waardoor klanten gemakkelijk en veilig toegang hebben tot de meest recente data en analyses. De succesvolle samenwerking heeft geleid tot verdere ontwikkeling van het project om in te spelen op nieuwe wensen en behoeften van de klant.
software op maat

intranet compleet in eigen beheer

Een op maat gemaakt intranet voor Elektramat

Modulair en goede communicatie

Elektramat, een dynamisch bedrijf in volle groei, ondervond beperkingen met hun bestaande intranet – een trage respons, haperende communicatie en beperkingen in informatiedeling. In hun streven naar efficiëntie en verbeterde interne communicatie kozen ze voor Coddin om een geavanceerd intranet te ontwerpen dat niet alleen hun huidige behoeften vervult, maar ook ruimte biedt voor toekomstige uitbreiding.

Ook winst behalen met de juiste digitale processen?

We komen graag met je in contact om te brainstormen over de mogelijke oplossingen om processen te verbeteren en/of te versnellen binnen jouw bedrijf.