Elektramat

Elektramat generatoren

Dankzij het strakke design en de versimpelde weergave, lijkt het alsof de generatoren makkelijk te ontwikkelen zijn, maar niets is minder waar. Achter de vriendelijke voorkant schuilt een ingewikkelde achterkant met precieze berekeningen en randvoorwaarden per product, afgestemd op andere producten en de wettelijke eisen. De generatoren zijn een ware puzzel, waarbij de door Coddin op maat geschreven code, de oplossing biedt.
Met de Elektramat groepenkastgenerator heeft Coddin de Web Exellence Award 2023 gewonnen!
Elektramat-Pand-Coddin
Een mooie samenwerking met Elektramat
Groepenkast generator;

Wat hebben we precies gebouwd?

Voor Elektramat hebben we de afgelopen jaren interessante en innovatieve systemen mogen ontwikkelen. Zo hebben we eerst de groepenkastgenerator mogen bouwen, opvolgend kwam de schakelmateriaal keuzehulp, de laadpaalgenerator, de PV-verdeler configurator en tot slot de verschillende keuzehulpen. Voorbeelden zijn keuzehulpen voor rookmelders, internetkabels en stroomkabels. Deze configuratoren zijn uniek en vergroten de klantvriendelijkheid voor de klanten van Elektramat.

 

Een groepenkast, iedereen heeft er een in huis of op de zaak. Deze kast is vaak te vinden in de meterkast en voorziet het gebouw van stroom. Het samenstellen van een groepenkast is werk wat meestal besteed is aan elektromonteurs. Maar… Elektramat had een visie, namelijk; het samenstellen van een groepenkast gemakkelijker maken voor zowel vakkundigen als de ‘doe-het-zelvers’.

 

Elektramat gaf Coddin de kans om dit plan te realiseren. Het bouwen van de groepenkastgenerator was ons een uitdaging wegens de complexiteit die achter de generator schuilt in de vorm van exacte berekeningen en conditionele logica. Gelukkig houden wij wel van een uitdaging en inmiddels staat de groepenkastgenerator al geruime tijd op de webshop van Elektramat.

 

Uniek in zijn soort, zeer functioneel en een project waar beide partijen trots op zijn!

Schakelmateriaal generator;

Maar... We mochten meer generatoren ontwikkelen

Nieuwe stopcontacten, lichtschakelaars en toebehoren nodig in huis of op de zaak?

 

Een hele klus om uit te zoeken wat je precies nodig hebt, denk hierbij aan het type, de kleur, het merk en de hoeveelheid. Met de schakelmateriaalgenerator is het zo gepiept. Je hoeft alleen in te voeren wat je nodig hebt, de hoeveelheid en welke uitvoering bij jouw stijl past. Met één druk op de knop plaats je het hele pakket in de winkelmand en kan het worden besteld.

 

Hierbij geldt hetzelfde concept als bij de groepenkastgenerator: “slimme technieken die ervoor zorgen dat de klant makkelijk een pakket van materialen kan samenstellen.”

Laadpaalgenerator;

Laadpaalgenerator en de keuzehulp

Je hebt een elektrische auto en wilt deze graag op de zaak of thuis opladen. Welke laadpaal past bij jouw auto en stroomvoorziening?

 

Dat is precies wat de laadpaalgenerator voor je uitzoekt. Wederom een slim systeem dat helpt bij het aanmeten van het juiste product voor jouw specifieke behoefte.

 

De naam zegt het al, de keuzehulp, een tool die jou helpt bij het maken van de juiste keuze. Ondanks de slimme systemen van de groepenkastgenerator, schakelmateriaalgenerator en laadpaalgenerator, kan het soms toch nog te technisch zijn. Daarom is de keuzehulp ontwikkeld. Deze tool stelt enkele vragen, waardoor je op het door jou gewenste product uitkomt.

Stuur Ons Gerust Een Berichtje

Neem contact op met onze CTO Falko door hem te mailen of te bellen en zit direct met developers om tafel om jouw wensen door te nemen!

 

Falko Woudstra Coddin contact

  Waar we ook trots op zijn;

  Hydrauliek generatoren

  4 slimme generatoren én een webshop voor Hydrauliek24
  Diverse hydraulische producten bestellen in een gemakkelijke configurator

  Tommie the Cat configurator

  Speciaal voor jouw kat samengesteld kattenvoer, iedere maand thuis geleverd. Handig!
  Dankzij de slimme generator van Tommie the Cat krijgt jouw kat precies wat hij nodig heeft

  Triber Socialmedia app

  Social media platform speciaal voor onze boeren
  Track de voortgang en laat het live zien aan je vrienden.

  Ook winst behalen met de juiste digitale processen?

  We komen graag met je in contact om te brainstormen over de mogelijke oplossingen om processen te verbeteren en/of te versnellen binnen jouw bedrijf.