Coney Minds

Klantportaal om up-to-date te blijven

Coney Minds, een people minded Accountants & Analytics kantoor, wilde hun klanten een naadloze en veilige ervaring bieden om toegang te krijgen tot waardevolle inzichten en rapportages. Ze zochten een oplossing om hun klanten up-to-date te houden met realtime data en analytische informatie, en kwamen bij ons terecht om een op maat gemaakt klantportaal te ontwikkelen
Coney Minds en het Op Maat Gemaakte Klantportaal
20211130-Coney-Algemeen-27-web-1024x683
20211130-Coney-Algemeen-48-web-1024x683
De Uitdaging​;

Gebruiksvriendelijke data

Coney Minds wilde een klantportaal creëren waar hun klanten gemakkelijk toegang konden krijgen tot hun analyses en andere data. Dit portaal moest snel, gebruiksvriendelijk, en compatibel zijn met verschillende apparaten, terwijl het ook een veilige en afgeschermde omgeving voor klanten zou bieden. Bovendien was er de uitdaging om het portaal te koppelen met hun bestaande Tableau-omgeving en een rollen- en rechten systeem te ontwikkelen voor toegang tot data.

De Oplossing;

Een veilig systeem

Ons team bij Coddin ging aan de slag om een op maat gemaakt klantportaal te ontwikkelen dat aan de wensen en behoeften van Coney Minds voldeed. De eerste fase van het project omvatte:

 

Tableau Koppeling: We hebben een koppeling gemaakt met de Tableau-omgeving van Coney Minds om de data en analyse grafieken op te halen en deze te tonen aan hun klanten in het op maat gemaakte klantportaal. Dit zorgde ervoor dat hun klanten altijd gemakkelijk toegang hadden tot de meest recente data en analyses.

 

Rollen en Rechten: Om de gevoeligheid van de data te waarborgen, hebben we een systeem ontwikkeld waarbij Coney Minds zelf rollen kan inrichten per klant en toegang per pagina kan verlenen in een gebruiksvriendelijke interface. Zo krijgt iedere klant alleen te zien wat voor hen van toepassing is.

Maatwerk Software - Klantportaal - gebouwd voor ConeyMinds
Het Resultaat;

Een tevreden klant!

Dankzij het op maat gemaakte klantportaal kunnen klanten van Coney Minds nu gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot hun analyses en data. De naadloze integratie met Tableau en het rollen- en rechten systeem zorgen ervoor dat klanten altijd up-to-date zijn en alleen toegang hebben tot de informatie die voor hen relevant is.

 

Na een succesvolle implementatie van de eerste fase, heeft Coney Minds besloten om met Coddin verder te gaan met de ontwikkeling van het project om nieuwe wensen en behoeften op te pakken. Met dit succesverhaal heeft Coney Minds niet alleen een effectief klantportaal, maar ook een sterke samenwerking met Coddin voor toekomstige projecten en verbeteringen.

Klantrecensie

Onno Wouters - Coney Minds

“Bij Coney Minds weten we heel goed hoe we informatie uit data moeten halen en hoe we dit visueel kunnen presenteren aan onze klanten. Die visualisaties vertellen onze klanten het verhaal achter de cijfers. We willen al onze kennis bundelen in een mooie, eenvoudig toegankelijke data portal, waarbij het straks voor iedereen mogelijk is om toegang te krijgen tot onze beste visualisaties, op basis van je eigen cijfers.

 

De data en de visualisaties konden we zelf ontwikkelen, maar de voorkant van de data portal en het accountbeheer is niet onze expertise. Tevens moesten we zorgen dat de portal ook kan ‘praten’ met tableau, zodat de visualisaties in dezelfde omgeving toegankelijk zijn voor de klanten.

 

Coddin heeft ons hierbij heel goed ondersteund en snel een werkende omgeving kunnen realiseren. De samenwerking verliep soepel en onze feedback werd snel door het team opgepakt. We zullen in samenwerking met het team van Coddin de komende tijd de functionaliteit van de portal steeds verder uitbreiden.”

Waar we ook trots op zijn;

Covidportaal

3 miljoen mensen in de samenleving zijn geholpen ten tijde van Corona
Koppelingen waar de betreffende partijen met elkaar kunnen “praten”

Ticketshop

Ticketshop; de tool om al je reserveringen goed op orde te krijgen
Een complete en gebruikersvriendelijke oplossing voor theater- en productiebedrijven

Elektramat intranet

Een op maat gemaakt intranet voor Elektramat
Modulair en goede communicatie

Ook winst behalen met de juiste digitale processen?

We komen graag met je in contact om te brainstormen over de mogelijke oplossingen om processen te verbeteren en/of te versnellen binnen jouw bedrijf.