The
Spanish
Hamper

The Spanish Hamper

Authentieke webshop

The Spanish Hamper is een webshop voor een Engelse klant die authentiek Spaans etenswaar verkoopt via deze webshop. Daarom mocht de webshop ook een authentieke en eigenzinnige uitstraling hebben. Dit was voor een creatieve en leuke afwisseling die enigszins afweek van de reguliere wensen. Daarnaast was dit één van de eerste opdrachten van Coddin. Momenteel zijn we bezig om een voorstel te doen voor een fris jasje voor deze webshop en we kunnen alvast verklappen dat dit echt super gaaf wordt!

Wat vonden we van dit project? “ Een webshop met etenswaren zijn altijd geweldige opdrachten omdat je creatieve ideeën er volledig op los kunt laten. Visueel gezien kun je met de webshops alle kanten op. Daarnaast staat de eigenaar van the Spanish Hamper ook open voor het spelen met design wat de opdracht voor ons des te leuker maakt!”

Wat hebben we gedaan

Webshop

WordPress

Guillermo Sanchez
“I couldn’t be more happy with my website. It completely complements my brand and is very easy to manage. I often come with specific requests, which get implemented in nearly no time. With a very prompt and resolutive response, we absolutely feel that Coddin takes care of us.”„