The
Great
Garlic
Grater

The Great Garlic Grater

Een webshop voor een specifiek product

Deze webshop bestaat uit een specifiek uitgelicht product, namelijk de garlic grater. Deze wordt verkocht door the Spanish Hamper. De website van the Great Garlic Grater is daarom in dezelfde stijl ontwikkeld als die van de Spanish Hamper. Bij deze webshop ligt de nadruk op het uitlichten van het product en alles wat je ermee kan. Mooie foto’s en handige filmpjes brengen het product tot leven op deze website.

Ook op deze website zijn de creatieve invloeden rijkelijk terug te vinden. Zo wilde de opdrachtgever de social media knoppen bijvoorbeeld in een uniek stijl, namelijk in een bloempot!

“Bij deze webshop draait het allemaal om het leggen van de nadruk op de look en feel van het product. Ook het aanhouden van de authentieke Spaanse stijl was van belang. Dit soort creatieve eigenzinnige websites vinden we fantastisch om te ontwikkelen.”

Wat hebben we gedaan

Webshop

WordPress

Guillermo Sanchez
“I couldn’t be more happy with my website. It completely complements my brand and is very easy to manage. I often come with specific requests, which get implemented in nearly no time. With a very prompt and resolutive response, we absolutely feel that Coddin takes care of us.”„