Proces automatisering Gemak, foutmarge verkleinen & tijdswinst

Verbeter uw bedrijfsprocessen

Een krachtig middel

Ontdek de kracht van procesautomatisering door middel van software op maat! Onze unieke oplossingen zijn specifiek ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat u tijd en middelen bespaart en uw prestaties kunt verbeteren. Van het verminderen van handmatige fouten tot het verbeteren van uw reactietijd en het verhogen van uw productiviteit, onze software op maat biedt veel voordelen voor uw bedrijf. Neem contact op met ons team en ontdek hoe procesautomatisering uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Bekijk hieronder met welke oplossingen anderen u voor gingen.

Tijdelijke verkeers maatregelen.jpg

Een interne planningstool, die ervoor zorgt dat opdrachten makkelijk gepland kunnen worden

Het systeem op maat dat veel werk uit handen neemt voor DTM

Dynamic Traffic Managment verwerkt grote opdrachten met betrekking tot het in goede banen leiden van verkeerssituaties van bijvoorbeeld festivals. Hierbij moet veel materiaal geregeld worden en personeel ingepland worden om alles soepel te laten verlopen.

Van een omslachtig en verouderd systeem wilde Dynamic Traffic Management de overstap maken naar een snelle, slimme en doeltreffende planningstool op maat.

Coddin heeft een systeem gebouwd dat naadloos aansluit op de wensen van DTM. Door het toepassen van een knap staaltje techniek, is er veel werk uit handen genomen van Dynamic Traffic Management.

Case DTM
IMG_4040BarbaraTrienen_SfeerWIMM_sept2021-2048x1365.jpg

Educatieve Administratie gemakkelijk gemaakt

Beheer van opleidingen, trajecten en studenten. Alles in 1 makkelijk portaal

WIMM is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van personeel in het MKB. Coddin heeft een speciaal portaal ontwikkeld waardoor WIMM opleidingen en deelnemers gemakkelijk kan beheren. Om WIMM te helpen hebben zij ook de mogelijkheid gegeven om hun eigen datasets te beheren met behoud van de volledige controle.

Case WIMM