Proces automatisering Gemak, foutmarge verkleinen & tijdswinst

Verbeter uw bedrijfsprocessen

Een krachtig middel

Ontdek de kracht van procesautomatisering door middel van software op maat! Onze unieke oplossingen zijn specifiek ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat u tijd en middelen bespaart en uw prestaties kunt verbeteren. Van het verminderen van handmatige fouten tot het verbeteren van uw reactietijd en het verhogen van uw productiviteit, onze software op maat biedt veel voordelen voor uw bedrijf. Neem contact op met ons team en ontdek hoe procesautomatisering uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Bekijk hieronder met welke oplossingen anderen u voor gingen.

Tijdelijke verkeers maatregelen.jpg

Een interne planningstool, die ervoor zorgt dat opdrachten makkelijk gepland kunnen worden

Het systeem op maat dat veel werk uit handen neemt voor DTM

Dynamic Traffic Managment verwerkt grote opdrachten met betrekking tot het in goede banen leiden van verkeerssituaties van bijvoorbeeld festivals. Hierbij moet veel materiaal geregeld worden en personeel ingepland worden om alles soepel te laten verlopen.

Van een omslachtig en verouderd systeem wilde Dynamic Traffic Management de overstap maken naar een snelle, slimme en doeltreffende planningstool op maat.

Coddin heeft een systeem gebouwd dat naadloos aansluit op de wensen van DTM. Door het toepassen van een knap staaltje techniek, is er veel werk uit handen genomen van Dynamic Traffic Management.

Case DTM
IMG_4040BarbaraTrienen_SfeerWIMM_sept2021-2048x1365.jpg

Educatieve Administratie gemakkelijk gemaakt

Beheer van opleidingen, trajecten en studenten. Alles in 1 makkelijk portaal

WIMM is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van personeel in het MKB. Coddin heeft een speciaal portaal ontwikkeld waardoor WIMM opleidingen en deelnemers gemakkelijk kan beheren. Om WIMM te helpen hebben zij ook de mogelijkheid gegeven om hun eigen datasets te beheren met behoud van de volledige controle.

Case WIMM
contact-bedrijf.jpg

Krabbe Stoffering

Op maat gemaakt CRM

Coddin heeft voor Krabbe Stoffering, een gerenommeerd stoffeerbedrijf, een op maat gemaakt Customer Relationship Management (CRM) systeem ontwikkeld. Dit systeem omvat een digitale orderbon en een webapplicatie voor buitendienstmedewerkers, wat heeft geleid tot geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en verbeterde communicatie tussen medewerkers. Door de implementatie van dit snelle, gebruiksvriendelijke en device friendly CRM systeem kan Krabbe Stoffering efficiënter en nauwkeuriger werken, waardoor het bedrijf kan blijven groeien en ontwikkelen.

Krabbe stoffering
door-to-door-1.jpg

De Vos Diensten

Revolutionair Tracking Portaal voor Pakketbezorging

Bij Coddin zijn we er trots op dat we samen met De Vos Diensten een innovatief tracking portaal voor pakketbezorging hebben gerealiseerd. Dit project heeft geleid tot een verbeterde gebruikerservaring en efficiëntere processen voor zowel klanten als medewerkers van De Vos Diensten. Dankzij het nieuwe portaal kunnen klanten eenvoudig zendingen aanmelden en volgen, terwijl het bedrijf profiteert van gestroomlijnde workflows.

Enkele belangrijke zoekwoorden en zinnen die betrekking hebben op deze case zijn:

  • De Vos Diensten tracking portaal
  • Pakketbezorging systeem
  • Geavanceerd online portaal voor zendingen
  • Efficiënte pakketverzending
  • Gebruikersprocessen voor pakketbezorging
  • Standaard-, tussenlabel- en analoge proces voor zendingen
  • Verbeterde gebruikerservaring in pakketbezorging

Door te focussen op deze belangrijke zoekwoorden en zinnen, kunnen we potentiële klanten aantrekken die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun pakketbezorgingssystemen en het optimaliseren van hun processen. Met deze klantcase laten we zien dat we bij Coddin de expertise en technische knowhow hebben om geavanceerde oplossingen te bieden die een positieve impact hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten.

Case de Vos