Wat we doen: Specialistische aanpak

Webdevelopment bestaat uit meerdere disciplines. Onze kracht ligt dan ook in het feit dat we voor iedere discipline meerdere specialisten beschikbaar hebben. Een onderling goede samenwerking tussen deze specialisten zorgt ervoor dat we al uw wensen kunnen vertalen naar een fantastisch resultaat. Door de lijntjes en processen kort te houden en de inhouse kennis in te zetten, leveren we enkel kwaliteit. Alle kennis onder 1 dak; zo behalen we het beste resultaat. We overleggen met u, vertalen uw wensen en maken het. Volgens afspraak en op tijd!

Websites

Nagenoeg elk bedrijf heeft baat bij een kwalitatief hoogstaande website. We passen de nieuwste methoden en technieken toe om uw website te laten excelleren. Hierbij zorgen we ervoor dat uw website optimaal gericht is op snelheid, design, gebruiksvriendelijkheid en mobile. Bovendien maken we vol gebruik van de mogelijkheden die WordPress biedt. Via dit content management systeem heeft u zelf de mogelijkheid om snel en gemakkelijk aanpassingen door te voeren, ook na oplevering van de website. Daarnaast beveiligen we uw website met kwalitatieve security plugins. Al onze websites zijn:

  • Responsive (goed weergegeven op mobiel, tablet en pc)
  • Maatwerk
  • Snel & Veilig
  • Gebruikersvriendelijk voor zowel de beheerder als de websitebezoeker

Maatwerk applicaties

Automatiseren van processen door middel van een applicatie? FTE’s besparen door middel van automatisering? Dat kan met een maatwerk applicatie! Op basis van een functioneel ontwerp bepalen we wat de applicatie moet kunnen om uw digitale proces te optimaliseren. De realisatie doen we samen door uitvoerig tussentijds te testen. U geeft aan wat u nodig heeft, wij ontwikkelen!

Webshops

Naast reguliere websites, ontwikkelen we webshops die gericht zijn op het creëren van nieuwe omzetkansen. Door uw producten of diensten op een effectieve wijze online aan te bieden, bouwen we gezamenlijk aan commercieel succes. Hierbij wordt er gekeken naar het gedrag, wensen en attitude van de doelgroep. Van de eerste tot de laatste stap, we bouwen de gebruikerservaring van uw webshop om de website bezoekers zo effectief mogelijk in klanten om te zetten.

Juridische documenten

Coddin is een full-service dienstverlening. Naast programmeren stellen we ook meteen de benodigde juridische documenten voor u op. Onze inhouse jurist maakt uw algemene voorwaarden, privacyverklaring, cookiebeleid, verwerkersovereenkomst, disclaimer en/of retourbeleid op maat. Meteen alles digitaal goed geregeld.

Design

Een design op maat waarin uw persoonlijke stijl digitaal weergegeven wordt? Onze designer maakt het ontwerp. We creëren samen met u het gewenste imago en de online identiteit. Dit voeren we vervolgens door in alle online diensten zodat het een krachtig merk wordt.

Inhouse hosting

Uw website laten draaien op veilige en supersnelle servers? Onze servers voldoet aan deze eisen. Daarnaast houden we uw website up-to-date en bewaken we de beveiliging.