Middleware & Meer Software tussen systemen

Wij maken middelware

Brug tussen systemen

Bij Coddin zijn we er trots op dat we bedrijven helpen met het implementeren van krachtige en efficiënte middleware-oplossingen. Onze klantcases laten zien hoe we verschillende organisaties hebben geholpen om hun IT-omgeving te optimaliseren en hun doelen te bereiken. Ontdek de succesverhalen van onze tevreden klanten en laat u inspireren door de kracht van onze middleware oplossingen.

Middleware-oplossingen zijn softwaretoepassingen die communicatie en gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen en applicaties mogelijk maken. Ze fungeren als een brug tussen verschillende technologieën, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en hun doelen sneller kunnen bereiken. Bij Coddin.nl zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte middleware-oplossingen die bedrijven helpen hun IT-infrastructuur te stroomlijnen.

Naast middleware ontwikkelt Coddin nog veel meer specifieke systemen. Lees hieronder in de klantcases wat we allemaal kunnen betekenen!

62e79000bf91ed76f1ce009b_koskamp.webp

Communicatie tussen verschillende leveranciers, met verschillende data

Koppel leveranciers zonder aanpassing van datastructuur

Koskamp is een groot leverancier van auto-onderdelen met een belofte om binnen 90 minuten te leveren. Voor een efficiënte verwerking is automatisering van veel processen noodzakelijk. Helaas komt de data soms op een onverwachte manier binnen. Onze middleware-oplossing zorgt ervoor dat deze data altijd op de juiste manier wordt verwerkt, waardoor er nooit verkeerde onderdelen worden bezorgd.

Case Koskamp
Schermafbeelding 2023-04-26 om 12.59.23.png

Succesvolle oplevering van Werkenbijelektramat.nl

Een moderne en gebruiksvriendelijke recruitment website

Coddin heeft met trots een moderne en effectieve recruitment website, Werkenbijelektramat.nl, opgeleverd voor Elektramat, een toonaangevende leverancier van elektrotechnische materialen. Door nauwe samenwerking en toepassing van expertise in webontwikkeling en digitale marketing, is er een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die potentiële kandidaten aantrekt en hen helpt bij het vinden van passende vacatures. Belangrijke resultaten van dit project zijn een verbeterde gebruikerservaring, versterkt merkimago, geoptimaliseerde SEO en een vereenvoudigd sollicitatieproces.

Case Werkenbij