Op maat gemaakt CRM systeem

Schermafbeelding 2023-04-24 om 10.49.24.png

Een Succesverhaal: Krabbe Stoffering en het Op Maat Gemaakte CRM Systeem

Krabbe Stoffering, een gerenommeerd stoffeerbedrijf, zocht naar een manier om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de communicatie tussen medewerkers te verbeteren. Ze benaderden ons met de wens om een op maat gemaakt Customer Relationship Management (CRM) systeem te ontwikkelen, inclusief een digitale orderbon en een webapplicatie voor hun buitendienstmedewerkers.

m_07d4e5677e.jpg

De Uitdaging;

Het doel was om een CRM systeem te creëren dat intuïtief en gebruiksvriendelijk was voor zowel interne medewerkers als buitendienstmedewerkers. Daarnaast moest het systeem voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van Krabbe Stoffering en een soepele overgang naar digitaal werken garanderen.

Schermafbeelding 2023-04-24 om 10.50.14.png

De Oplossing;

Ons team bij Coddin ging aan de slag om een op maat gemaakt CRM systeem te ontwikkelen, speciaal voor Krabbe Stoffering. We hebben het project gefaseerd opgebouwd en opgeleverd om een naadloze overgang naar digitaal werken te garanderen. We zijn begonnen met de digitale orderbon en hebben vervolgens het volledige CRM systeem geïmplementeerd. De belangrijkste kenmerken van dit systeem zijn:

  1. Snel, gebruiksvriendelijk en device friendly: Het CRM systeem is ontworpen om optimaal te werken op verschillende apparaten, zodat medewerkers eenvoudig toegang hebben tot de benodigde informatie, ongeacht waar ze zich bevinden.

  2. Digitale orderbon: De orderbon is gedigitaliseerd, waardoor het proces van het plaatsen en verwerken van orders efficiënter en nauwkeuriger verloopt.

  3. Webapplicatie voor buitendienstmedewerkers: We hebben een webapplicatie ontwikkeld die buitendienstmedewerkers in staat stelt om eenvoudig toegang te krijgen tot klantinformatie, orderhistorie en andere relevante gegevens, direct vanaf hun mobiele apparaat.

Schermafbeelding 2023-04-24 om 10.54.45.png

Het Resultaat;

Dankzij het op maat gemaakte CRM systeem heeft Krabbe Stoffering hun bedrijfsprocessen weten te optimaliseren en de communicatie tussen medewerkers verbeterd. De digitale orderbon en webapplicatie voor buitendienstmedewerkers hebben geleid tot efficiënter en nauwkeuriger werken, waardoor het bedrijf zich kan blijven ontwikkelen en groeien. Met dit succesverhaal heeft Krabbe Stoffering niet alleen een effectief CRM systeem, maar ook een sterke samenwerking met Coddin voor toekomstige projecten en verbeteringen.