Coddin ontwikkelt;CRM systemen, software, configuratoren & webapplicaties

IMG_2815-Edit (1).jpg

Snelheid, flexibiliteit & kwaliteit

Dit is wat Coddin onderscheidt;

Snelheid

Door een slimme en strakke planning en met een team van experts, lukt het ons om de doorlooptijd tussen de 1 - 3 maanden te houden.

Flexibiliteit

We denken en acteren mee daar waar nodig en zijn hierin flexibel. We zetten de noodzaak en de behoefte van de klant voorop!

Kwaliteit

Ons team bestaat uit gedreven vakidioten die er volledig voor gaan. Onderling hebben we actieve kennisdeling en we stoppen nooit met leren. We houden hoge code standaarden aan en leveren daarmee het eindeproduct volledig af.

wij maken; CRM

Klant aan het woord

Tommie the Cat - Jesse Luk

"Door de dienstverlening van Coddin staat er een hele mooie en solide shop die nog jaren mee kan. De webshop is in rap tempo neergezet, waardoor er geen kosten verloren zijn gegaan. Dat is een enorm mooi resultaat.

De actieve input van Coddin en door de duidelijke communicatie van weerskanten, is het een goedlopend project geworden met een super gaaf eindresultaat."

Wij gebruiken techniek uit games voor supersnelle software

Ons team bestaat uit een stel vakidioten die vooral gaan voor kwaliteit, snelheid en performance.

Uiteindelijk is de klant natuurlijk het meest gebaat bij een razendsnel platform waardoor hun bedrijfsprocessen ook sneller gaan.

Groei door inzet van slimme techniek is ons doel voor de klant.

Daarom geven wij onze medewerkers ruimte voor het experiment in het lab van Coddin, waar we de nieuwste technieken inzetten voor onze applicaties.

Vraag ons naar de mogelijkheden

De kracht van Coddin

Cultuur is key

Wij geloven dat wanneer je vanuit passie werkt, er altijd kwaliteit ontstaat. Dat is een onderdeel van de bedrijfscultuur die we voeren in onze creatieve studio te Enschede.