Pierik Techniek configuratoren

Vier behulpzame generatoren

Hydraulics made easy!

Bij Hydrauliek24 kun je diverse hydraulische producten bestellen. Omdat er veel variatie is in de productsamenstellingen, is het wel zo handig dat het perfecte product voor je wordt samengesteld. Daarom heeft Coddin in opdracht van Pierik Techniek maar liefst 4 generatoren ontwikkeld.

We hebben de cilindergenerator, de powerpackgenerator, de slangengenerator en de motorgenerator ontwikkeld. Allemaal slimme tooling om de klant te helpen bij het samenstellen van het juiste product.

Een tooling en slimme code aan de achterkant, dat al het denkwerk voor je doet!

Schermafbeelding 2022-09-07 om 16.10.54.png

Moeilijke technieken makkelijk gemaakt

Samenstellen met generatoren

Op de website van Hydrauliek24 zijn allerlei onderdelen voor verschillende hydraulische systemen beschikbaar, maar hoe krijg je dit overzichtelijk?

Klanten moesten alle onderdelen los bij elkaar zoeken of tussen honderden cilinders zoeken naar de juiste. Dit moet makkelijker en overzichtelijker kunnen. Pierik techniek vroeg ons om mee te denken aan een oplossing. Yes! Een toffe uitdaging, daar gaan we voor bij Coddin.

Ga naar de generator
Schermafbeelding 2022-09-07 om 16.14.37.png

Ons proces

Wat hebben we gedaan?

Tillen, duwen, trekken, graven, boren, dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de hydraulische cilinders in bijvoorbeeld vrachtwagens, bulldozers, een kraan of een tractor.

Onze klant Pierik Techniek verkoopt deze hydraulische cilinders en vroeg om een handige tool voor hun klanten, om makkelijk en snel de juiste cilinder te vinden en vervolgens te kunnen bestellen via de webshop. Met behulp van de berekeningen en formules van Pierik Techniek én de expertise van onze developer om het om te zetten in code, is er een uitgebreide tool ontstaan die van alle gemakken is voorzien.

Klanten van Pierik Techniek kunnen de gegevens van de cilinder invullen die ze nodig hebben en meteen verschijnt de juiste in beeld zodat deze besteld kan worden. Naast de ontwikkeling van de tool, hebben we ook nog stiekem wat kennis opgedaan over hydraulische cilinders en de moeilijke rekensommen die hierbij kwamen kijken. 

Samen zijn we tot een mooi resultaat gekomen om de verkoop van cilinders naar een hoger niveau te tillen en makkelijker te maken voor de klant. 

De developers hebben dit project ontwikkeld in Laravel en Vue.js.